Αποστολή Προϊόντων

 

Παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 30,00€ αποστέλλονται χωρίς έξοδα αποστολής (δωρεάν) σε όλη την Ελλάδα, ανεξάρτητα από την ποσότητα των προϊόντων της παραγγελίας σας. (Τα δωρεάν μεταφορικά και οποιαδήποτε προσφορά σχετική με τα μεταφορικά ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας. Όλες οι αποστολές του εξωτερικού χρεώνονται πάντα με μεταφορικά).

Η χρέωση για παραγγελίες που είναι κάτω από 29,99€,  είναι 4,00€ ανά αποστολή.

 

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών «ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ».

Αρκετές φορές οι μικρές σε βάρος αποστολές (μέχρι 1-1,5 κιλό) αποστέλονται και με απλό ταχυδρομείο (ΕΛ.ΤΑ.)

 

Τα έξοδα για τα μεταφορικά σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας είναι:

Απλή αποστολή με courier: 4,00€

Αντικαταβολή: Δωρεάν

 

-Οι αποστολές του Εξωτερικού, αποστέλλονται μέσω των ΕΛΤΑ και τα έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον αγοραστή.

Το κόστος αποστολής διαφέρει από χώρα σε χώρα, και για το λόγο αυτό ο πελάτης θα ενημερώνεται πρώτα μέσω email (από το info@articraft.gr), για το συνολικό ποσό των μεταφορικών εξόδων. (Ενδέχεται κάποιες φορές να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις οι οποίες οφείλονται στην έγκαιρη απάντηση των email επικοινωνίας.)  

 

*Όλες οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

 

 

Χρόνος Παράδοσης και Αποστολής

 

Στόχος της articraft.gr είναι η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της, παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα, στις χαμηλότερες τιμές και με τους ταχύτερους τρόπους παράδοσης.

 

Οι παραγγελίες μας αποστέλλονται την επόμενη ημέρα, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 13:00 εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (πχ. Επιβεβαίωση κατάθεσης, ταυτοποίηση λόγω ελλιπών στοιχείων του πελάτη, κλπ..)

 

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Ελλάδας, γίνεται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών και είναι συνήθως την επόμενη μέρα της αποστολής, από την εταιρεία μας. Τα προϊόντα μας είναι ετοιμοπαράδοτα ("αποθήκη" -μορφή stock).

Σε μερικές περιπτώσεις, ενδέχεται να χρειαστούν 48 ώρες επιπλέον, χρόνος που προβλέπεται από την εταιρεία ταχυμεταφορών ή τα ΕΛΤΑ, αναλόγως την περιοχή παράδοσης.

 

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για το εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.