Η ιστοσελίδα articraft.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο άρχισε τη λειτουργία του στις αρχές του 2013. Δημιουργήθηκε και διαχειρίζεται από την εταιρεία "On and Off - handmade accessories".

Σε αυτό το κατάστημα προβάλλονται χειροποίητα αξεσουάρ, προϊόντα και κατασκευές από το χώρο και τις τάσεις της ελληνικής μόδας.

Ανάμεσα στα προϊόντα, βρίσκεται ένα μεγάλο τμήμα της εταιρείας "On and Off", από την οποία και παρουσιάζονται αρκετά δείγματα που αφορούν την λιανική της πώληση, και όχι μόνο. Με την περιήγηση σας θα ανακαλύψετε επίσης, και χειροποίητες δημιουργίες άλλων κατασκευαστών και εταιρειών.

Σκοπός μας είναι να επιτύχουμε ένα εύχρηστο, ευχάριστο site και μια πληθώρα προσφορών που ευνοούν και ικανοποιούν, το τελικό καταναλωτή.

 

Μήνυμα του ιδρυτή όλης αυτής της προσπάθειας (Κου Ελ. Πλαφουντζή και ιδιοκτήτη της OΝandOFF):

Κορυδαλλός 2013

Η επιχείρηση μου, που εδρεύει στον Κορυδαλλό, αλλά και εγώ ο ίδιος, στοχεύουμε σε μια καλή συνεργασία, με ξεκάθαρους όρους, χωρίς κρυφές χρεώσεις και παραπλανήσεις που ενοχλούν και κουράζουν τους καταναλωτές.

Θέλουμε και θα προσπαθούμε να σας προβάλλουμε όσο πιο ξεχωριστά προϊόντα μπορούμε να παράξουμε, αλλά και να εμπορευτούμε διατηρώντας πάντα την καλή ποιότητα και αντοχή των προϊόντων μας.

Είμαστε στη διάθεση σας, για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε, καθώς επίσης θα ήταν ευχάριστη έκπληξη για εμάς, να μας ενημερώσετε για κάτι που δε σας αρέσει, σας ενοχλεί ή ακόμα και για οποιαδήποτε πρόταση βελτίωσης της σελίδας μας.

Σας ευχαριστούμε, εκ των προτέρων, για το χρόνο σας και για την επίσκεψή σας.

Μπορείτε να συνεχίσετε το σερφάρισμά σας αρχίζοντας από τα προϊόντα μας.