Ασφάλεια Συναλλαγών και Προσωπικών δεδομένων

 

 

  • Ασφάλεια

Το articraft.gr δεν αποθηκεύει δεδομένα πιστωτικών καρτών.

 

Οι συναλλαγές αυτού του ιστοτόπου είναι απολύτως ασφαλές και δε δημοσιεύονται σε τρίτους. Η articraft.gr δεν κρατάει σε αρχείο τα προσωπικά στοιχεία των πελατών της,  παρά μόνο μέχρι την εκτέλεση της παραγγελίας τους, εκτός από τα email τους για την ενημέρωση των μελλοντικών προσφορών και ενημέρωση των νέων προϊόντων της.

 

 

  • Εξασφάλιση του απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας δεδομένων.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται με την χρήση πιστοποιητικού SSL και συνεπώς είναι κρυπτογραφημένες παρέχοντας την μέγιστη δυνατή ασφάλεια ενάντια στην υποκλοπή προσωπικών δεδομένων.

 

 

  • Προσωπικά Δεδομένα

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να εξασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, ώστε να σας ενημερώνουμε για τα νέα προϊόντα μας, θα σας ζητηθούν κάποια στοιχεία (επικοινωνίας και προσωπικά). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες του διαδικτυακού τόπου www.articraft.gr προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν.2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

 

-Κατά την εγγραφή σας στο www.articraft.gr θα σας ζητηθούν: το φύλο σας, όνομα, επίθετο, email, κωδικός, ημερ. γεννήσεως.

-Για την αποστολή των προϊόντων που παραγγείλατε θα σας ζητηθούν:

Υποχρεωτικά: Όνομα, Επίθετο, Διεύθυνση Παράδοσης-Τιμολόγησης, Τ.Κ., Πόλη και κινητό τηλέφωνο,

Προαιρετικά: Όνομα Εταιρείας, Άλλες πληροφορίες και Τηλ. Οικίας.

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.articraft.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.articraft.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.

Ο χρήστης ανά πάσα στιγμή μπορεί να ζητήσει την διαγραφή των προσωπικών του στοιχείων από τα αρχεία του www.articraft.gr.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997

 

 

  • Αναγνώριση πελάτη

 

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (email) και ο προσωπικός μυστικός κωδικός (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

 

Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (email) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του, θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα articraft.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα για την δημιουργία password.

 

  • Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη/ μέλος στο www.articraft.gr είναι εμπιστευτικές και το articraft.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι της articraft.gr έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο π.χ την διεκπεραίωση των αιτήσεων σας.

Το articraft.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

 

Στην περίπτωση που το articraft.gr χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωση τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

Για την δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

  • Δήλωση απορρήτου - Προστασία προσωπικών δεδομένων


Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη διέπεται από τους παρόντες όρους και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού όσο και του ευρωπαϊκού δικαίου.


Ο χρήστης μπορεί να επισκέπτεται τον δικτυακό μας τόπο χωρίς να τίθεται ως προϋπόθεση η αποκάλυψη των στοιχείων της ταυτότητάς του. Ο χρήστης αποκαλύπτει τα προσωπικά στοιχεία του όταν επιθυμεί να προβεί σε παραγγελία κάποιων από τα προϊόντα μας ή να στείλει email. Στην περίπτωση που ο χρήστης θα θελήσει να παραγγείλει κάποια προϊόντα θα απαιτηθεί να αποκαλύψει προσωπικά στοιχεία του, όπως το ονοματεπώνυμό του, τη διεύθυνσή του, το τηλέφωνό του, την ηλεκτρονική διεύθυνσή του. Οποιοδήποτε από τα στοιχεία αυτά ουδέποτε γνωστοποιείται σε τρίτους, διαφυλάσσεται ο προσωπικός χαρακτήρας τους, παραμένουν απόρρητα και δεν αποτελούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο αντικείμενο εκμετάλλευσης. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται μόνο στα πλαίσια εκπλήρωσης των όρων και  υποχρεώσεων των υπηρεσιών που παρέχουμε στο χρήστη καθώς και για  ενημερωτικούς σκοπούς. Η γνωστοποίηση προσωπικών στοιχείων του χρήστη επιτρέπεται μόνο κατ’ εξαίρεση και στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 

-Εάν δοθεί ρητή συγκατάθεση του χρήστη.

-Προς συνεργαζόμενα με την εταιρεία μας πρόσωπα και μόνο όταν κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την εκπλήρωση των όρων και  υποχρεώσεων των υπηρεσιών που παρέχουμε στο χρήστη.

-Όταν απαιτηθεί από το νόμο ή από δικαστική απόφαση.

 

  • Αξιώσεις – Διαμαρτυρίες

Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την διάρκεια της συναλλαγής σας με το articraft.gr, για την άμεση διευθέτηση του, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, είτε μέσω email στο  info@articraft.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε τηλεφωνικά στο 210.32.26.767.