Τρόποι πληρωμής

 

Το articraft.gr σας προσφέρει τις ακόλουθες δύο επιλογές, για τη μέθοδο πληρωμής της παραγγελίας σας:

 

  1. Με Αντικαταβολή μετρητοίς

 

Θα πληρώσετε μέσω τις εταιρείας ταχυμεταφορών ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, στη διεύθυνση που εσείς μας έχετε υποδείξει, κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε.(Σε μερικές περιπτώσεις παραλαβή από τα καταστήματα ΕΛ.ΤΑ. ή παράδοση με το ταχυδρόμο).

 

Η αντικαταβολή αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο εξόφλησης αγορών. Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, που σας παραδίδει την παραγγελία, (ή σε μερικές περιπτώσεις από τα ΕΛ.ΤΑ. ή το ταχυδρόμο της περιοχής σας).

 

Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι διαθέσιμη μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας  και δεν απαιτεί πιστωτική κάρτα.  

 

Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, σας ενημερώνουμε πως το articraft.gr ΔΕ σας χρεώνει με επιπρόσθετο κόστος αντικαταβολής.

 

 

 

2.        Με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (έμβασμα)

 

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, με έμβασμα στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

 

Εθνική Τράπεζα

Αριθμός λογαριασμού: 18845330895

ΙΒΑΝ: GR9801101880000018845330895

Δικαιούχος: Πλαφουντζής Ελευθέριος

 

Προσοχή:

Σε περίπτωση τραπεζικού εμβάσματος, η παραγγελία σας παραμένει σε κατάσταση «αναμονής» μετά την καταχώρησή της, έως ότου επιβεβαιωθεί από το τμήμα του λογιστηρίου μας, η κατάθεση του συνολικού ποσού σε κάποιον από τους παραπάνω λογαριασμούς. Επίσης μη ξεχνάτε ότι σε κάθε σας κατάθεση, θα πρέπει να αναφέρετε τον αριθμό (κωδικό) παραγγελίας ως σχόλιο κατάθεσης.

-Εάν είστε χρήστης web banking με κάποια από τις συνεργαζόμενες με την εταιρία μας, τράπεζες (Εθνική, Πειραιώς, Eurobank), δεν είναι απαραίτητη η χρήση του IBAN και δε χρεώνεστε με προμήθεια.

-Εάν είστε χρήστης web banking με μη συνεργαζόμενη με την εταιρία μας τράπεζα, είναι απαραίτητη η χρήση του ΙΒΑΝ και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να διαλέξετε την επιλογή «Επιβαρύνομαι μόνο με τα έξοδα της τράπεζάς μου (SHA)». (Το κάθε μέρος βαρύνεται με τα έξοδα της τράπεζάς του.)
Σε περίπτωση πραγματοποίησης τραπεζικών εμβασμάτων από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή λοιπές χώρες η κατάθεσή σας θα πρέπει να είναι προσαυξημένη κατά 3 ευρώ λόγω εξόδων εμβάσματος.