- Με έκπτωση!
- -5,40 €

Καπνοθήκη "Πεταλούδες". Eκτύπωση πάνω στο δέρμα, όλη η πλάτη. Χειροποίητη καστόρινη κατασκευή "On and Off". Με άνετο τσεπάκι που χωράει φιλτράκια και αναπτήρα μεγάλο.
Εκτύπωση πάνω σε δέρμα!!! Η διαδικασία της εκτύπωσης κατασκευάζεται στην Ελλάδα, από την ON and OFF!!!
Καπνοθήκη χειροποίητη από καστόρι δέρμα, από τη σειρά Papyrus Load.
Η φωτογραφία καλύπτει όλη την εξωτερική επιφάνεια της θήκης και απεικονίζει ένα γραμμικό σχέδιο, με πεταλούδες, σε καφέ και γήινες αποχρώσεις.
Περιλαμβάνει μία ευρύχωρη θήκη για τα φιλτράκια και τον αναπτήρα, που κλείνει με φερμουάρ, μία θήκη με σχισμή για τα χαρτάκια, και μία μεγάλη κεντρική για τον καπνό με το σακουλάκι του.
Το χρώμα της καπνοθήκης είναι ταμπά.
(Η φωτογραφία, βρέθηκε από μία απλή αναζήτηση στο google και τροποποιήθηκε, με κάθε επιφύλαξη).
Μία πολύ καλή πρόταση για δώρο στους αγαπημένους σας!
Αγόρασέ το!
Εκτός από την παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και μέσω τηλεφώνου στο 2103226767 ή 6977760404.
Πληρωμή με μετρητά, αντικαταβολή, κατάθεση σε τράπεζα, με πιστωτική κάρτα ή με Paypal.
Χαρακτηριστικά
Μπορεί επίσης να σας αρέσουν